У Білій Церкві взялися за "латання" доріг - суми ростуть

Як загальна сума, отримана підприємством в результаті плідної співпраці з Департаментом ЖКГ Білої Церкви зросла за декілька днів з 150 млн грн  до 155,7 млн грн. 

Не так давно ТРК Крокус повідомляла, як Департамент ЖКГ Білоцерківської міськради шукав підрядника щодо поточного ремонту 400 м тротуару на вул.Ярослава Мудрого в Білій Церкві за 2,3 млн грн. 

Переможцем, з-поміж інших учасників з більш вигідними ціновими пропозиціями стало  місцеве ПП «Шляхбудпроект».

Але, не минуло і декілька днів, як суми, зароблені в результаті такої співпраці невпинно тільки зросли, причому з шаленою швидкістю.

Ось, доприкладу, не так давно було проведено закупівлю щодо поточного ремонту 300 м дорожнього покриття на вул.Південна у Шкарівці Білоцерківської громади. Де знову виникла цікава ситуація. Серед інших учасників, які виступили з нижчою ціною, перемогу здобуло, як не дивно,  «Шляхбудпроект», яке виступило з найвищою ціною – трохи більше ніж 2 млн грн. 


Практично паралельно це підприємство здобуло перемогу ще в одному тендері за аналогічним сценарієм, а саме за 1,4 млн грн ще й ремонтуватиме 300 м дорожнього полотна по проспекту Незалежності в Білій Церкві.

Таким чином, загальна сума, отримана даним підприємством в результаті плідної співпраці з цим Департаментом  - майже 150 млн грн лише за декілька днів перетворилася на 155,7 млн грн. І це лише мова йде про поточні ремонти відносно невеличких відрізків місцевих доріг.

Читайте також: Біла Церква заплатить майже 4 млн грн за нанесення дорожньої розмітки 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе