Безоплатні вебінари для українців щодо залучення грантів на розвиток своєї справи - як зареєструватися

В Україні стартує серія освітніх вебінарів «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу». Це допоможе українцям розібратись у всіх тонкощах подачі заявок на грантові програми при заснуванні або розвитку бізнесу.

Проєкт реалізовується Міністерством економіки України, Міністерством аграрної політики та продовольства за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та за підтримки Ощадбанку та Центру зайнятості. 

Цьогоріч українці, які хочуть отримати гранти для започаткування або розвитку бізнесу, також можуть подавати заявки на участь у грантових програмах «Своя справа», «Новий рівень», «Свій сад» та «Своя теплиця» через портал Дія. Отримані кошти дозволять запустити власну справу або розширити бізнес. Гроші можна буде витратити на купівлю обладнання, сировини, оплату чи оренду приміщення. 

Чим допоможе навчання? 

У вебінарах пояснюють тонкощі грантових програм «Своя справа», «Новий рівень», «Свій сад» та «Своя теплиця», а саме: 
- особливості подачі заявки;
- розробку та/або адаптацію бізнес-плану;
- типові помилки при оформленні документів;
- розміри фінансової допомоги;
- вимоги та обов’язки заявників та ін.

Для кого? Вебінари стануть корисними як для осіб, які не мають досвіду підприємницької діяльності, проте бажають відкрити власну справу, так і для підприємців, які хочуть залучити інвестиції для розвитку бізнесу. 

 Старт проєкту — 8 березня 2023 року о 13:00.

Повний графік вебінарів

- 8 березня 13:00. Тема —  «єРобота: загальний огляд та особливості грантових програм». Спікер: Олександр Васильчук, заступник начальника управління розвитку та підтримки підприємництва – начальник відділу підтримки підприємництва департаменту регуляторної політики та підприємництва Міністерства економіки України 

9 березня 13:00. Тема — «Верифікація документів для подачі на грант: адаптація бізнес-плану, перевірка репутації». Спікер: Олександр Койдан, начальник управління організації продажів АТ «Ощадбанк».

13 березня 15:00. Тема — «Своя справа: як подати заявку на грант для мікробізнесу». Спікер: Юлія Жовтяк, директор Державного центру зайнятості

17 березня 13:00. Тема — «Свій сад» та «Своя теплиця»: подача документів на гранти для агробізнесу. Спікер: Тарас Висоцький, перший заступник міністра аграрної політики та продовольства

22 березня 13:00. Тема — «Новий рівень»: грантова програма для переробних підприємств. Спікер:  Роман Кропивницький, директор департаменту розвитку реального сектору економіки міністерства економіки України.

Для участі в безоплатному вебінарі необхідно зареєструватися.

Читайте також: Бідних в Україні побільшає - прогноз Світового банку 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе