Вандалізм, крадіжка та спортивні навички - справжня детективна історія в Білій Церкві

У Білій Церкві навпроти лікарні трапилась детективна історія, жінка пограбувала клумбу з квітами.

Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради оприлюднив відео детективної історії з життя міста. 

За даними відомства, одного непогожого дня невідомій жіночці припали до очей рослини, які ростуть по вулиці Скоропадського, напроти лікарні №1. Скориставшись байдужістю мешканців, під прикриттям дощової погоди та за допомогою поліетиленового пакету, жінка почала несамовито висмикувати весняні квіти з міського квітника.

"Саме за цим актом вандалізму її застукали медпрацівники лікарні і попросили повернути невинні рослини на їх місце проживання. Мабуть, жіночка не хотіла розлучатися з квіточками, пригадавши уроки фізкультури, дременула з місця злочину разом з пакетом.

Небайдужа працівниця медзакладу почала переслідування преступниці і викликала поліцію", — зазначили у Департаменті житлово-комунального господарства Білої Церкви.

Фінішувавши на місці старту, розкрадачка квітів, таки змушена була розпочати посадкові роботи під пильним спостереженням медичних працівниць і після профілактичної бесіди з поліцейськими.

"На цей раз, історія вандалізму завершилася хепі ендом! Рослини, які належать всім мешканцям міста залишилися на місці, а не пішли в загребущі руки. Ми вдячні небайдужості працівниць лікарні і оперативності Патрульної поліції Білої Церкви", — додали у Департаменті житлово-комунального господарства Білої Церкви.

В Білій Церкві відбуваються такі ганебні дії щодня, а комунальники встановлюють камери відеоспостереження в різних куточках міста. 

Бути" кінозіркою" чи свідомим мешканцем міста Добра - вибір кожного. 

 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе