Учасники з Білоцерківського ліцею № 9 стали одними з кращих на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово - патріотичній грі серед команд Київщини

Понад 200 учнів Київщини взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово - патріотичої гри "СОКІЛ" ("Джура"). 

На Київщині завершили обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Понад 200 учнів у складі 13 роїв з усіх районів Київщини стали учасниками ІІ етапу.

Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

Гра проходить під гаслом: «Мужні! Шляхетні! Відважні!».

Цього року вперше після великої перерви обласний етап провели очно у формі таборувань.

Юні патріоти протягом трьох днів брали участь у різних активностях, вишколах та конкурсах. Зокрема, діти змагалися в таборуванні, стрільбі з пневматичної зброї, козацькому гарті, перетягуванні линви, метанні гранати, проходили туристсько-спортивну смугу перешкод, взяли участь у вишколах «Рятівник» і «Тактична медицина», інтелектуальній грі-вікторині «Відун», майстер-класі з саперної підготовки та мінної безпеки, виставці «Книги звитяг» тощо.

Крім того, учасники гри долучилися до плетіння маскувальних сіток та збору коштів на 10-й ювілейний «Дрон «Джура» для ЗСУ».

Суддівська колегія визначила призерів конкурсів обласного етапу та рої-переможці. За підсумками в загальному заліку найкращими стали два рої. Це «Козацька варта» Бориспільського ліцею «Патріот», до якої увійшли діти середньої вікової групи, та «Нічна варта» Білоцерківського ліцею іноземних мов-гімназії № 9 – у старшій віковій групі.

Переможці ІІ етапу гри «Джура» були нагороджені відзнаками. А всі учасники отримали грамоти, збірки історичної літератури й подарунки.

Читайте також : На Білоцерківщині самовільна реконструкція поставить хрест на унікальній церкві 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе