На Київщині після вчорашньої негоди повернули світло для понад 57 тис родин

На ранок 7 липня вже відновили електропостачання та повернули світло понад 57 000 родин у 57 населених пунктах, які були знеструмлені повністю, та у 118, які відключались частково внаслідок учорашньої негоди.

Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Шквальний вітер, грозовий фронт та блискавки з сильним дощем з вечора 6 липня призвели до масових відключень в Київській області. Вимкнулися 132 лінії та 2978 трансформаторних підстанцій. Через це без світла опинилися повністю 101 населений пункт і 163 – частково. Найбільше постраждали від негоди Бориспільський, Вишгородський та Бучанський райони.

Спеціалісти ДТЕКу вже відновили роботу 70 ліній електропередачі та 1820 трансформаторних підстанцій. До оперативної ліквідації аварій задіяні 152 бригади у складі 511 осіб, працює 230 одиниць спецтехніки. Роботи ускладнені великою кількістю обривів через падіння дерев.

Станом на 9:00 ранку залишалися ще відключеними 62 лінії та 1158 трансформаторних підстанцій. Знеструмлені 44 населених пункти повністю, 45 – частково. Без світла – 43 000 родин.

За інформацією ДТЕК Київські регіональні електромережі, завершити відновлювальні роботи заплановано сьогодні до кінця дня, якщо погодні умови не погіршуватимуться.

Читайте також : Українці до 1 серпня за потреби мають вклеїти фото у паспорт 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе