Білоцерківська школа мистецтв #1 ім. Юрія Павленка влаштовує захід на підтримку творчого розвитку дітей з особливими освітніми потребами та дітей з числа ВПО

"Ми діти твої, Україно!" - під таким гаслом  Білоцерківська школа мистецтв #1 ім. Юрія Павленка влаштовує пізнавально - розважальний захід на підтримку творчого розвитку дітей з особливими освітніми потребами, а також для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб. 

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook директорка Білоцерківської школи мистецтв #1 ім. Юрія Павленка Леся Крижешевська. 

Як стало відомо, команда Білоцерківської школи мистецтв #1 імені Юрія Павленка у складі партнерів колективу закладу, до якої ввійшли батьки учнів - голова ГО "Ми - особливі" Ніна Камінна , представники батьків учнів із числа вимушено переміщених осіб, Управління культури і туризму Білоцерківської міської ради , Бібліотека-філія #1 Книжкова Фантазія Білоцерківської міської ЦБС ім. П.Красножона отримала перемогу у грантовій програмі для музикантів, оголошеній IOM Ukraine за фінансової підтримки Yoshikii Foundation America. 

Завдяки цьому, школі мистецтв надійшло найсучасніше музичне обладнання для проведення концертних програм на відкритому просторі або у неукомплектованих залах. 

Проєкт «Музика єднає – жити і творити надихає!», спрямований на підтримку творчого розвитку дітей з інвалідністю та з особливими освітніми потребами, а також для дітей із числа внутрішньо переміщених осіб.
, - зазначила Леся Крижешевська. 

Перший  етап реалізації  проєкту відбудеться вже 11 серпня  о 16 год та другий - 15 серпня  о 12 год для всіх бажаючих дітей із батьками. 

В анонсі - цікаві розважально-пізнавальні програми, у рамках яких відбуватимуться веселі вікторини, конкурси, творчі майстер-класи та різноманітна концертна програма.

Заходи відбуватимуться на відкритому майданчику перед школою за адресою вул. Героїв 72-ї Бригади, 7. (За погіршення погодні умов - у концертному залі школи). 

 Дані заходи відвідають представники Міжнародної Організації Міграції (ООН).

Читайте також : Білоцерківська міська рада опублікувала перелік заходів Програми підтримки для військовослужбовців і їх сімей 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе