В Білій Церкві передали евакуаційний автомобіль для бойових медиків від благодійників із Швеції (ВІДЕО)

Евакуаційну автівку передали для 114-ї бригади територіальної оборони благодійники із Швеції.

Співпраця партнерів та наших захисників відбувається за участі членів організації "Ротарі Клуб". Як каже президентка "Ротарі Клуб "Київ-Столиця", пані Христина – їх одноклубець зі Швеції, знайшов, викупив та переправив в Україну цей повнопривідний медичний фургон вольво.

Автівка має неабияку прохідність, що дозволить швидко та якісно проводити і евакуації з поля бою поранених бійців, і надавати першу допомогу оборонцям України. Тут окрім ліків та інших засобів є навіть розкладний операційний стіл.

Вже безпосередньо біля лінії зіткнення шведський фургон дещо модернізують. Як правило евакуаційні автівки є об’єктом полювання для росіян, тож вдосконалення в першу чергу торкнуться бронювання авта. Це робитимуть Українські військові інженери під наглядом бойових медиків. 

У "Ротарі Клуб" кажуть – допомога Україні від їх колег із закордону йде невпинним потоком, однак нажаль все це – розхідний матеріал,  який душе швидко закінчується на передовій під обстрілами та на замінованій українській землі. 

 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе