Нічна масована атака: на Одещині окупанти влучили у зерносховище та морський вокзал

Сили протиповітряної оборони протягом ночі на 25 вересня знищили 19 БПЛА “Shahed” та 11 ракет “Калібр”, які армія російської федерації випустила по території України.

Про це йдеться у повідомленні ОК “Південь” у Telegram.

“Уночі ворог спрямував по Одещині 19 ударних дронів типу “Shahed-136/131” та 2 надзвукові ракети “Онікс”.  Також застосовував 12 “Калібрів” зі складними траєкторіями руху різними областями.  Для атаки з моря додатково до надводного ракетноносія був залучений підводний човен з Новоросійської бухти”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, 19 БПЛА “Shahed” та 11 “Калібрів” збито силами й засобами протиповітряної оборони. По одному  “Калібру” – над Миколаївщиною і Кіровоградщиною, а переважна більшість – в небі над Одещиною.

“На жаль, ворог підступно влучив у припортову інфраструктуру. Суттєвих пошкоджень зазнав Морський вокзал в Одесі, в будівлі привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа. Вогнеборці оперативно її ліквідували.”, – поінформували військові.

Окрім того, “Оніксами” зруйновано зерносховища, люди не постраждали.

Унаслідок падіння уламків в ході бойової роботи, пошкоджень і займання зазнали складські будівлі одного з підприємств та приватний будинок у передмісті Одеси. Також зайнялася трава на відкритих територіях – пожежі ліквідовано. 

Голова Одеської РДА Олег Кіпер у Telegram повідомив, що в Одесі від вибухової хвилі постраждала одна цивільна особа. “Жінка отримала ушкодження уламками, нині отримує всю необхідну допомогу в місцевій лікарні.”, – написав він.

Читайте також : Дуда зробив заяву щодо українського збіжжя 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе