На Білоцерківщині в чоловіка виявили гранати, підривачі та набої

Гранати, підривачі та набої: поліцейські Київщини вилучили арсенал боєприпасів.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

Днями від лікарів стало відомо про чоловіка, якого доставили до них з мінно-вибуховою травмою. Працівники поліції перевірили місце проживання вказаної особи на Білоцерківщині та виявили велику кількість боєприпасів.

Йому загрожує до 7 років ув’язнення.

Під час обшуку домоволодіння поліцейські вилучили 7 осколкових гранат, 13 підривачів, 6 реактивних двигунів від пострілу «РПГ», понад 4,7 тисячі патронів, металеві тіски, артилерійський постріл, мінометну міну та корпус артилерійського снаряду.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини походження вказаних предметів, а також осіб, які можуть бути причетні до кримінального правопорушення.

Крім цього, правоохоронці виявили ще один факт незаконного зберігання боєприпасів. В одній із громад Білоцерківщини поліцейські виявили у іншого фігуранта бойові гранати. На місце викликали вибухотехніків для огляду та вилучення вказаних предметів.

Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування за обома фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте також: Що робити ,якщо військовий зник на фронті 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе