У Білій Церкві з'явиться нове підприємство

Сьогодні, 23 березня, відбулася офіційна церемонія закладення пам’ятної капсули на місці майбутньої фабрики компанії Unilever в індустріальному парку "Біла Церква".

Компанія інвестує 20 мільйонів євро у виробництво засобів особистої гігієни, шампунів та гелів для душу, таких брендів як Dove, Axe, TRESemmé, Clear. Це товари переважно для українського ринку. Завод потенційно вироблятиме продукцію і для інших ринків Європи. Нове виробництво створить до 100 нових робочих місць.

Загальна площа ділянки під забудову – 4,2 га. Виробнича потужність підприємства – понад 5000 тон на рік. Будівництво фабрики планується завершити наприкінці 2024 року. Зведення відбуватиметься з урахуванням найвищих екологічних стандартів.

Тут будуть комфортні умови праці, офісне приміщення спроєктовано з урахуванням потреб маломобільних груп населення. Для безпечного проведення робіт вже облаштовано наземне мобільне укриття.

 Згодом побудують і підземне сховище.

Читайте також: Наслідки нічної атаки на Київщині 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе