У Нові Санжари прибули автобуси з евакуйованими українцями з Уханя

Автобуси з евакуйованими українцями прибули в Нові Санжари. Радіо Свобода веде онлайн трансляцію. 
Люди прегородили дорогу автобусам, палять шини.
Однак 7 автобусів в'їхало на територію санаторія.
Тим часом депутати Новосанжарської селищної ради звернулися до президента Володимира Зеленського, міністра охорони здоров'я Зоряну Скалецьку, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова не допустити розміщення евакуйованих з китайського Уханя українців та іноземних громадян у санаторії.
«Ми, депутати селищної ради, розуміємо, що має бути створена база для хворих на коронавірус або тих, хто контактував з такими людьми, база, яка відповідає нормам протиепідемічного режиму на рівні держави. Така база в нашому районі відсутня. У Нових Санжарах лікарня не забезпечена необхідним обладнанням, препаратами і не готова для надання повноцінної медичної допомоги для лікування хворих на коронавірус», - сказано в повідомленні, оприлюдненому на сайті селищної ради.
Депутати закликають не допустити проникнення поширення інфекції коронавірусу на території селища, осільки в медцентрі немає необхідних умов для перебування карантинного типу.
Зокрема, відсутні ізолятори, бокси, належні вентиляційні системи для ізоляції.
Зазначено, що каналізаційна система підключена до централізованої каналізаційної системи селища, яка витікає на відкриті поля фільтрації в селі Зачепилівка.
Звернення депутати прийняли на сьогоднішній позачерговій сесії.


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе