У Білій Церкві не будуть розміщувати евакуйованих з Китаю українців

У соціальній мережі facebook поширили інформацію про те, що евакуйованих із Китаю українців можуть розмістити в Білоцерківській лікарні №3. Управління охорони здоров'я та Департамент охорони здоров'я Білоцерківської міськради спростували цю інформацію. 

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міьскради, в Білоцерківську лікарню №3 не планують направляти хворих на коронавірус з китайського міста Ухань. 

За інформацією "5 каналу", евакуйованих із Китаю українців можуть розмістити в санаторії на Львівщині. Йдеться про селище Шкло, що за 40 кілометрів від Львова. У здравниці вже підтвердили, що до них надійшло звернення з проханням розглянути можливість розмістити на карантин у санаторії евакуйованих українців.

Раніше очікувалося, що літак з українцями прибуде у середу 19 лютого, тепер його очікують у четвер, 20 лютого. Попередньо з китайської провінції планують евакуювати 49 українців. На борту, окрім українців, будуть також іноземці. Зокрема громадяни Росії, Білорусі, Нідерландів, Аргентини та інших країн. Ці держави заплатять Україні за евакуацію їх громадян.

Усі, кого везтимуть із Уханя, підпишуть спеціальні документи. Ними вони погоджуються на двотижневий карантин. Зустрічатимуть пасажирів співробітники ДСНС, які одягнуть спеціальну амуніцію.

Коли українців пересадять у автобус, літак продезінфікують. Включно із заміною повітряних фільтрів. Відходи, які залишаться у літаку, спалять. Після того як автобуси прибудуть до місця призначення, українців із Уханя помістять у спеціальні окремі корпуси, де вони будуть забезпечені всім необхідним.

Крім того, місце карантину буде оточене бійцями Нацгвардії та співробітниками ДСНС. Поруч буде розташовуватись штаб сил Нацгвардії.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе