Окремі класи білоцерківських шкіл пішли на карантин

У білоцерківських школах через збільшення кількості учнів, хворих на грип або ГРВІ, в окремих класах запроваджують карантин.

Про це під час чергового засідання виконкому, повідомив начальник управління освіти і науки Юрій Петрик.

За його словами, протягом двох тижнів управління освіти контролює ситуацію щодо стану захворюваності серед дітей. Зокрема, сьогодні від 10% до 17% дітей хворіють на на грип або ГРВІ (показником, коли вводять карантин є поріг інтенсивності захворюваності на грип та ГРВІ -  25-30%). Однак, в деяких школах міста є класи, де захворюваність має досить високий показник, тоді, як загальна захворюваність у школі невисока. 

Наразі із 734 класів, карантин запроваджено у 77 класах, що становить більше 10 % від загальної їх кількості.

Щоб не призупиняти повністю навчальний процес, міська влада прийняла рішення надати повноваження директорам шкіл самостійно приймати рішення про призупинення навчання в окремих класах шкіл. 

Загальний карантин у Білій Церкві буде оголошено у випадку, коли у місті буде перевищено епідеміологічний поріг захворюваності.  Таке рішення буде прийматися комісією техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе