У Білій Церкві за ніч закрили два ігрові зали, інші пішли у підпілля — поліція

У ніч із 20 на 21 грудня оперативники підрозділів Національної поліції провели відпрацювання нелегальних гральних закладів по всій Україні. Правоохоронці ліквідують усі гральні заклади, які тривалий час маскувалися під об’єктами з продажу лотереї.

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, упродовж цієї ночі поліцейські припинили діяльність ще чотирьох закладів: два у Білій Церкві, у Фастові та Баришівці.

Також правоохоронці налагодили співпрацю з органами місцевого самоврядування щодо демонтажу зовнішньої реклами таких закладів на території області.

При цьому зазначається, що багато гральних залів пішли у підпілля.

«Силами однієї поліції буде важко побороти гральний бізнес — власники почали працювати підпільно. Закрили свої «прибуткові установи» і пускають туди тільки «своїх постійних клієнтів», — поскаржилися у відомстві.

Правоохоронці Київщини звертаються до всіх свідомих громадян з проханням повідомляти до поліції на спецлінію 102 про заклади, які можуть бути причетними до організації грального бізнесу. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, вчора, 20 грудня уряд ухвалив рішення, яке забороняє займатися гральним бізнесом під прикриттям державних лотерей. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав доручення Національній поліції припинити функціонування всіх гральних закладів в Україні до 16 години 20 грудня 2019 року. 

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе