Підозрюваний у вбивстві Шеремета подав позов проти Зеленського, Авакова, Рябошапки і Коваля

Підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко, подав позов проти президента Володимира Зеленського, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, генерального прокурора Руслана Рябошапки і першого заступника голови Національної поліції Євгена Коваля про захист честі і гідності. Заяву Антоненка оприлюднив його адвокат Святослав Жерновников. Третьою особою у позові значиться телеканал «Україна».
Захисник зазначив, що 12 грудня правоохоронці провели брифінг у кримінальній справі про вбивство Шеремета.
«У ході брифінгу було виявлено повну зневагу до принципу презумпції невинуватості, закріпленого у ст. 62 Конституції України, п. 10 ст. 7 КПК України, і вщент розтрощений принцип недоторканності честі і гідності громадянина і людини, передбачений ст. ст. 3, 21, 24, 28, 34, 68 Конституції України", - йдеться в заяві.
Про підозру у вбивстві журналіста Павла Шеремета поліція повідомила також медику і волонтерці Юлії Кузьменко («Лисиця»), подружжю Владислава та Інні Грищенкам («Пума» та «Буча»), а також військовій Яні Дугарь.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе