«Ангели материнства»: У Білій Церкві влаштували фотозйомку для мам діток з особливими потребами

Уперше в Білоцерківському інклюзивно-ресурсному центрі (ІРЦ) провели благодійну акцію «Ангели материнства». Участь в ній взяли мами "особливих діток", які в постійних клопотах про свою малечу не завжди мають час для себе.

Як повідомив начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, разом із колективом Білоцерківського ІРЦ вони вирішили допомогти мамам перезавантажитися і відпочити:  

«Ми вирішили реалізувати проєкт, що допоможе «вирвати» із замкненого кола буденних справ маму особливого малюка і перетворити її на янгола, котрим і є кожна ненька для своєї дитини, оскільки щоденно оберігає, турбується, дарує свою безмежну материнську любов.» 

Бути мамою дитини з особливими потребами – в десятки разів складніше. Їхній графік – 24 години на добу 7 днів на тиждень, без вихідних та відпусток. Це постійні пошуки спеціалістів, методик реабілітації та медикаментів.  Тож мами залишили домашні турботи і долучились до свята. Розпочалася акція з розіграшу, призовим лотом якого стало фантастичне перевтілення і фотосесія. Переможниця лотереї отримала безкоштовне перевтілення від студії краси «Вікторія», а фотостудія «SkY» і фотограф Альона Штофич подарували фотосесію.

Загалом сюрприз вдався, сподіваємося, що такі акції стануть для «особливих мам» традиційними.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе