Через інтенсивний рух вантажівок на Піщаному масиві розвалюються будинки

У Білій Церкві вже п'ятий рік потерпають від руху великогабаритного транспорту мешканці вулиць Ставищанська, Шкільна та Таращанська. За словами містян, це призводить до руйнації їх житлових будинків. Крім того, по вулиці Шкільна до школи йдуть діти, тротуари на ній відсутні, тому двосторонній рух там є небезпечним.

Проблему мешканців Заріччя вже п'ятий рік обіцяє вирішити міська влада, однак й досі справа на місці.  

"Упродовж 4 років ми звертаємося до міського голови та депутатів. На мікрорайоні Заріччя склалася жалива ситуація. По вулиці Селянська була перекрита дорога для вантажного транспорту. Але міська влада прийняла креативне рішення зробити двосторонній рух по вул. Шкільній, Ставищанська, Таращанська. По вул. Шкільна дорога ширина 4, 30 м, немає тротуарів, так само їх нема на вул. Ставищанській та Таращанській, по яким до школи та садочка йдуть діти. Це страшна небезпека для дітей, коли поруч по дорозі їдуть вантажівки. До того ж у людей тріскаються будинки, йде вібрація від руху таких машин." - зазначає голова ГО "Народна вимога" Ірина Удовена. 

Містяни вимагають від міської влади розглянути питання і заборонити двохсторонній рух по вулицях Таращанська, Ставищанська та Шкільна. 

Як живеться людям поряд з розбитими дорогами, якими ледь не цілодобово їздять вантажівки? Як діти ходять до школи та в садочок дорогою без тротуару? Та як реагує міська влада та очільник Білої Церкви на аргументи жителів вулиць Ставищанська, Шкільна та Таращанська, дивіться у сюжеті: 

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе