Двоє білоцерківців пограбували одинокого дідуся на Сквирщині

У грудні в селі Тарасівка Сквирського району двоє невідомих чоловіків проникли до будинку 68-річного чоловіка, викрали два мобільні телефони й вимагали гроші у старенького. Окрім цього «здобиччю» зловмисників став цукор, крупи та інші продукти харчування. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, пенсіонер не одразу зміг звернутися до поліції, оскільки має вади зі здоров’ям, у зв’язку із втратою зору. Лише дочекавшись соцпрацівника потерпілий повідомив у поліцію.

Правоохоронці встановили особи зломвисників і затримали двох чоловіків. Ними виявилися 32- та 35-річний жителі Білої Церкви. Обидва в минулому вже мали проблеми з законом.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує ув'язнення строком від 4 до 8 років. Триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві чоловік побив і викрав телефон у дитини.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе