Ukrainer пропонує перевізникам безкоштовний відеоконтент для пасажирів

Суспільно-культурне мультимедійне видання Ukrainer готове безкоштовно надати водіям автобусів свій відеоконтент, де розповідається, зокрема, про національні свята у різних регіонах та історії українців. Про це повідомили в Ukrainer.
«Водій змушує вас переглядати піратський контент в автобусі та ще й виробництва країни, яка 6 років тому анексувала одну частину вашої країни та окупувала іншу?.. Найдовша подорож в Україні - від Ужгорода до Маріуполя - громадським транспортом триває приблизно 30 годин. Ми готові надати понад 30 годин відео з різних куточків України», - сказано у повідомленні.
У такий спосіб Ukrainer відреагував на скандал, що розгорівся між двома пасажирками і водієм рейсового автобусу з Луцька до Києва. Його водій відмовився вимкнути російський серіал. Пасажирки вимушені були вийти на трасі. 
У соцмережах історія набула широкого резонансу. 
В Ukrainer заявили, що нададуть свій відеоконтент безкоштовно усім, хто заповнить форму.
«Упродовж тижня ми підготуємо усі наші відео для можливості запису на флешку і перегляду у вашому транспортному засобі й спробуємо зробити майбутні поїздки пасажирів приємнішими та змістовнішими», - додали у виданні.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе