У Білій Церкві через порушення пожежної безпеки можуть закрити садочок

Київський окружний адміністративний суд відкрив провадження за позовом Головного управління ДСНС у Київській області щодо повного зупинення Дошкільного навчального закладу комбінованого типу № 8 "Золотий півник" у Білій Церкві (вул. Івана Кожедуба, буд. 165).

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив адвокат Ради адвокатів Київської області Максим Запаскін. 

Головне управління ДСНС у Київській області у своєму позові просить суд повністю зупинити експлуатацію садочка до повного усунення порушень, зазначених в акті від 27.12.2019 №1070.

«У світлі тогорічних пожеж з сумними наслідками та посиленням внаслідок цього пожежного контролю з боку ДСНС є очевидним той факт, що виконавча влада нашого міста не до кінця розуміє необхідність виконання приписів з метою забезпечення протипожежної безпеки. В цьому разі, небезпека стосується малюків, які навчаються у дошкільному закладі. Невже минулорічні події не навчили, що з приписами ДСНС шуткувати не варто. Навіщо доводити справу до суду? Невже благоустрій міста та плитка важливіша ніж життя та здоров'я наших дітей?» - написав Максим Запаскін. 

Нагадаємо, що в грудні, органи ДСНС перевіряли навчальні заклади Білої Церкви, де виявили чисельні порушення пожежної безпеки:


Раніше повідомлялося, що на встановлення протипожежних систем у комунальних закладах Білої Церкви необхідно близько 120 млн грн.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе