Київська ОДА виділить 1,6 млн гривень на капітальний ремонт прибудинкових територій в Білій Церкві

У 2020 році Київська обласна державна адміністрація виділить понад 36 млн гривень на будівництво, реконструкцію і ремонт 19 об'єктів ЖКГ в 12 районах і містах Київщини. На ремонт прибудинкових територій, будівель і реконструкцію вуличного освітлення область витратить понад 30 млн гривень. 

Відповідне розпорядження № 22 "Про схвалення проектів змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об'єктів інфраструктури Київської області на 2016-2020 роки" підписав 17 січня голова Київської ОДА Олексій Чернишов.

В рамках спіфінансування з місцевими бюджетами, КОДА виділить 1,6 млн гривень на капітальний ремонт прибудинкових територій і проїздів по вул. А. Шептицького, 10, в Білій Церкві, а також по вул. Авіаторів 53, 54, 56, в місті Узин. 

Понад 1,4 млн гривень буде спрямовано на капітальний ремонт прибудинкової території Білоцерківської школи №17 по вул. Зарічанська, 42.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе