Білоцерківський обласний онкологічний диспансер отримає нового керівника

На Київщині розпочалися конкурси на посади генеральних директорів спеціалізованих медзакладів. Вчора, 26 лютого конкурсна комісія  розглянула документи претендентів на керівні посади п'яти медустанов. 

Як повідомляє прес-служба Київської обласної ради, деякі конкурсанти показали високий рівень підготовки, інші здивували чи то не достатньо відповідальним підходом, чи то самовпевненістю, а хтось пасував звичайним людським хвилюванням або ж не розуміння до кінця вимог сучасності та реформ.

За результатами відборів КНП КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер»  продовжує очікувати свого керівника, адже, єдина конкурсантка хоч і була допущена до участі в конкурсі, проте далі не пройшла. Тож конкурс не відбувся і буде оголошений повторно. 


Серед усіх конкурсантів, єдиний позитивний результат отримала конкурсантка на місце керівника КНП КОР «Білоцерківський обласний онкологічний диспансер». Вона успішно пройшла усі етапи конкурсу.  


Єдиний конкурсант на місце гендиректора КНП КОР «Київський обласний центр служби крові» не зумів переконати своїм виступом та співбесідою абсолютну більшість членів конкурсної комісії. Конкурс буде оголошено заново.  

Зазначається, що результати конкурсів будуть оголошені після завершення всіх процедур, згідно чинного законодавства.

Дивіться також: Нові тарифи за послуги у лікарнях Білої Церкви:


Читайте нас у Facebook і приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе