Білоцерківські правоохоронці затримали вбивцю, який переховувався чотири роки

Оперативники Управління карного розшуку поліціі Київщини спільно зі Слідчим управлінням, а також співробітниками Білоцерківськоі поліціі затримали підозрюваного у навмисному вбивстві, який чотири роки переховувався від слідства. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, чоловіка підозрюють у вбивстві за попередньою змовою з двома особами, у  2010 році на території Ставищанського району. 

«Нападники викрали чоловіка, позбавили його життя. Потім вони хотіли приховати злочин - намагалися тіло втопити у водоймі, прив’язавши до ніг колеса від автівки.» - йдеться у повідомленні. 

Тоді, під час досудового розслідування, суд відпустив трьох підозрюваних з під варти. Двох зловмисників швидко затримали, а ще один переховувався упродовж чотирьох років. Чоловік змінив місце проживання, вів усамітнений спосіб життя та не з ким не спілкувався. Нещодавно зловмисника розшукали та затримали. Вчора, 3 березня суд обрав для нього запобіжний захід - тримання під вартою.

Найближчим часом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України разом із обвинувальним актом буде скероване до суду, і зловмисник, за рішенням суду, понесе покарання.

Читайте також: Спецоперація на Білоцерківщині: Правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе