"Може домовимось": у Білій Церкві порушники ПДР пропонували патрульним хабар

Сьогодні вночі, близько 02:00 в районі Олександрійського бульвару поліцейські зупинили автомобіль марки Skoda Octavia за порушення правил дорожнього роху, зокрема, за невиконання вимог дорожнього знаку (поворот праворуч заборонено). 

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Білої Церкви, під час спілкування з водієм із автомобіля вийшов пасажир, який намагався "відкупити" керманича від адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Чоловік пропонував правоохоронцям хабар в сумі 250 грн. 

Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, чоловік продовжував пропонувати хабар, після чого поклав до службового автомобіля поліцейських гроші.

На водія склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122 КУпАП (порушення вимоги дорожнього знаку), а на місце події викликали слідчого.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе