У Запоріжжі дерев’яна скульптура впала на дівчинку. Дитина загинула

У Запоріжжі в комунальному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» на десятирічну дівчинку впала 200-кілограмова дерев’яна скульптура. Внаслідок отриманих травм дитина загинула.
«Триває службове розслідування. Ми маємо відео, як це сталося. Дитина була без нагляду батьків. Вони прибігли, коли вже все сталося. До того ж, поряд були попереджувальні написи про те, що вилізати на фігури неможна», - прокоментував директор «Дубового гаю» Олег Комаренко.
Також повідомляється, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного вбивства і службової недбалості.
«Поліція відкрила провадження за двома статтями Кримінального кодексу України ст. 367 (службова недбалість) і 115 (умисне вбивство)», - повідомила пресофіцер ГУНП в Запорізькій області Катерина Людвік.
За попередньою інформацією, дівчинка залізла на дерев'яного ведмедя, але скульптура не була закріплена і впала на неї. Після цього дитину доправили до лікарні, де 9 березня вона померла.

Підпишіться на телеканал Крокус у вашому Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

фото: glavcom.ua 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе