Водій з Білої Церкви на смерть збив пішохода і втік з місця ДТП

Трагедія сталася на трасі Київ-Одеса, поблизу села Юрківка. Тіло жінки на проїжджій частині виявив небайдужий громадянин, який повідомив про ДТП у поліцію. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, загиблою виявилася 33-річна жителька Черкащини. Її тіло направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. 

На місці події правоохоронці виявили уламки пластику та скла, встановили марку ймовірного автомобіля, причетного до ДТП. Для розшуку водія-винуватця ДТП, на Київщині та Черкащини були орієнтовані мобільні наряди поліції.

Згодом, правоохоронці розшукали автомобіль «Volkswagen Caravelle», причетний до смертельної аварії. Водія затримали, його ґрунтовано підозрюють у вчинені ДТП. Ним виявився 28-річний житель Білої Церкви. Автомобіль в якості речового доказу помістили на спецмайданчик.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.  Встановлюються усі обставини аварії, триває слідство.

Читайте також: ​"Може домовимось": у Білій Церкві порушники ПДР пропонували патрульним хабар​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе