За вихідні у Білій Церкві зловили 10 п'яних водіїв

За вихідні поліцейські Білоцерківщини виявили на дорогах десять нетверезих водіїв, повідомляє прес-служба Білоцеківського відділу поліції. 

"Святкування жіночого дня деякі водії будуть згадувати із сумом. Що чекає на тих, хто думає, що 50г не зашкодить за кермом. На жаль правило "Не сідай за кермо напідпитку" для деяких водіїв не несе ніякого змісту, в результаті чого поліцейські виявили десять таких правопорушників." - йдеться в повідомленні. 

Покази алкотестеру різнилися від 0.7 до 2.44 проміле. На всіх водіїв за керування у стані алкогольного сп'яніння поліцейські склали відповідні протоколи за ст.130 КУпАП та підготувати матеріали для направлення до місцевого суду для прийняття рішення. Водіям загрожує штраф у розмірі 10200 грн та позбавлення права керування, строком на 1 рік.  

Читайте також: Водій з Білої Церкви на смерть збив пішохода і втік з місця ДТП.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе