Закарпатські суспільники заявляють про «геноцид журналістів» через пропозицію працювати 0,25 ставки

Працівники Закарпатської філії Суспільного заявляють про обурення альтернативою правління НСТУ пропозиції перейти тим, хто не увійшов до нового штатного розпису, на 0,25 ставки у зв’язку зі зміною умов праці. Про це написали у листі до Національної спілки журналістів, який опублікував її голова Сергій Томіленко.
«Оскільки оклади та премії центрального керівництва в десятки разів перевищують оклади та премії працівників у регіонах, вважаємо знущанням та моральним приниженням перехід на запропоновані умови праці – 0, 25 ставки (1480-1600 гривень на місяць).
Вважаємо це геноцидом журналістів та творчих працівників регіональних філій, які бажають працювати, створювати якісний регіональний контент, так як центральний канал ніколи не зможе у повному обсязі висвітлити життя краю», - йдеться у листі.
Закарпатські суспільники наголошують, їх підтримують жителі області та громадські організації. з метою збільшення власного контенту, а не замовлення його у аутсорсі.
«Якщо ж наша позиція залишиться поза увагою, ми будемо відстоювати власні інтереси у судовому порядку, а також звертатимемося до всіх міжнародних інституцій та організацій, що покликані відстоювати та захищати права людини», - зазначають у листі його автори.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе