Зеленський призначив тимчасового виконувача обов’язків голови КОДА

Президент Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючим обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна. Про це йдеться в указах №75-76 від 11 березня, опублікованих на сайті глави держави. 

Олексія Чернишова звільнили з посади голови Київської ОДА у зв'язку з призначенням на нову посаду - міністра розвитку громад і територій. Замість нього тимчасово виконуючим обов’язки призначений Володін, який є заступником голови губернатора.

Зазначимо, що Василь Володін з 2012 по 2019 рік обіймав посаду директора департаменту правового забезпечення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації. Також відомо, що в 2010 році він став заступником генерального директора держпідприємства "Державна інвестиційна компанія", а в 2011 році - заступником голови наглядової ради ПАТ "Український банк реконструкції та розвитку".  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе