Через запровадження карантину в Україні переносять пробне ЗНО

У зв'язку із запровадженням карантину і заборону масових заходів по всій території України через швидкість поширення коронавірусу у світі було ухвалено рішення про перенесення пробного Зовнішнього незалежного оцінювання (у 2020 році пробне ЗНО з української мови і літератури мало відбутися 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов – 28 березня).

Про це повідомили на прес-брифінгу Київської міської державної адміністрації (КМДА), пише "Українська правда".

Крім того, розглядається ймовірність скасування або перенесення олімпіад національного рівня. Дати проведення ЗНО оголосять після завершення карантину, який поки що введено на три тижні - з 12 березня по 1 квітня.  

Раніше повідомлялося, що в усіх областях України на три тижні вводять карантин. У Білій Церкві сьогодні о 17:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету на якому мають прийняти рішення щодо впровадження карантинних заходів на території міста.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе