Громадянин Польщі намагався незаконно ввезти в Україну вертоліт

До пункту пропуску «Краковець» на в'їзд в Україну прибула вантажівка з вертольотом, який віз громадянин Польщі без дозвільних документів на товар, повідомляє Державна прикордонна служба України.
«Прикордонники Мостиського загону вже чекали на «Рено», адже мали попередню оперативну інформацію стосовно законності перевезення такого товару. Згодом під час заходів прикордонно-митного контролю з'ясувалося, що на товари, які віз громадянин Польщі, не було дозвільних документів», - йдеться в повідомленні.
Так, вертоліт Мі-2, турбінні авіаційні двигуни та головний редуктор вагою 4 тонни та вартістю понад $20 тис. іноземець мав доставити у Бердичів.
«Наразі про вантаж, який ймовірно є товаром подвійного призначення, поінформовано компетентні органи», - додали у службі.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе