Білл Гейтс остаточно покинув Microsoft заради благодійності

Засновник Microsoft Білл Гейтс оголосив про свій повноцінний відхід із керівництва компанії. У 2008-му він покинув посаду CEO, але при цьому залишався в раді директорів. Своє звернення оприлюднив у соцмережі.
«Я прийняв рішення піти у відставку від обох громадських рад, в яких я працюю - Microsoft і Berkshire Hathaway, - щоб приділяти більше часу філантропічним пріоритетам - включаючи глобальну охорону здоров’я, освіту і мою зростаючу участь у вирішенні проблем зміни клімату», - заявив Гейтс.
Разом з тим засновник Microsoft зазначив, що компанія залишиться важливою частиною його життя. Він має намір і далі підтримувати зв’язок із нинішнім генеральним директором в особі Сатьї Наделли та іншими членами керівництва в якості технічного консультанта, щоб допомогти сформувати бачення для розвитку компанії і досягнення амбітних цілей.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе