У Білій Церкві розшукують зниклого 34-річного Вадима Трищева

34-річний Вадим Трищев проживав в селі Мала Вільшанка. Чоловік зник в ніч на 13 березня. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, у день зникнення чоловік перебував за кермом автомобіля «Range Rover Velar», держномер АІ 8888 ТЕ. Останній раз він спілкувався у телефонному режимі зі своєю дружиною 12 березня, близько 23-ї години. Повідомив, що знаходиться неподалік місця проживання. У подальшому автівку господаря знайшли спалену дотла.

Поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України. Усі наряди поліції, правоохоронці сусідніх регіонів, громадськість отримали орієнтування.

За наявності будь-якої інформації, всіх, хто бачив автомобіль «Range Rover Velar» в ніч з 12 на 13 березня, чи зберігся запис відео реєстратора, або ж володіє будь-якою інформацією, що може допомогти працівникам поліції встановити місцеперебування зниклого Вадима Трищева, просять повідомляти на спецлінію 102! Анонімність гарантується!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube    


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе