У Білій Церкві жінка намагалася покінчити з собою. Поліція встигла завадити самогубству

У Білій Церкві після сімейної сварки жінка намагалася вчинити самогубство. 

Вчора, 17 березня, близько 16:00 правоохоронці отримали повідомлення про сімейну сварку. Прибувши на місце події, поліцейські побачили жінку, котра, накинувши собі шкіряний пасок на шию, висіла на трубі.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Білої Церкви, лейтенант поліції Максим Штефан припідняв жінку, притримуючи її за голову, як результат, вона почала дихати. В цей час напарник патрульного – капрал поліції Володимир Радіонов – за допомогою ножа відрізав пасок.

Після цього правоохоронці фіксуючи шийний відділ хребта, чекали приїзду медиків. Поліцейські ні на мить не відходили від жінки, намагались її заспокоїти. Вона зізналась, що напередодні вживала алкоголь, що разом із сімейними негараздами й привело до жахливого вчинку.

Схвильовані батьки зателефонували до поліції та подякували екіпажу за порятунок доньки. 34-річну жінку шпиталізували.

 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе