Киянка розповіла, як опинилася в Білоцерківській міській лікарні №3 з підозрою на коронавірус

Киянка Анастасія Вишневська поділилася власним непростим досвідом тестування на COVID-19, яке їй довелося зробити в Білій Церкві через всі наявні симптоми хвороби після самоізоляції вдома. 

У своєму Facebook вона написала докладну історію про те, як спочатку була на самоїзоляції, а потім Анастасію повезли за 100 км від Києва, аж до Білої Церкви.

Публікуємо розповідь киянки без змін: 
 
"Розповідь від першої особи. Вже можу і хочу поділитися з вами. У середу 18 числа, я відчула слабкість, ломоту в тілі і нечастий сухий кашель. Дурниця, подумала я, і продовжила попивати з коханим чоловіком вінішко. Я помилялася, з ранку у мене вже була температура 39, тіло нібито перекручували на м'ясорубці, кашель посилювався і ставав нав'язливим. Перше, що я роблю-це дзвоню 103. Там мене відправляють до сімейного лікаря. Дзвоню в нашу амбулаторію, там мені пропонують пити парацетамол, є лимон і не виходити з дому))) на цьому все. Я запитала, де я можу зробити тест, відповідь була «ніде», стане важко дихати, викликайте швидку, що я і зробила через 5 днів, тому що звалилася в непритомність.

До цього я дзвонила на всілякі гарячі лінії та телефони МОЗу, де мене завуальовано посилали. Все, що їх цікавило, це чи був у мене контакт з громадянами, які прибули з-за кордону і нескінченні поради про самоізоляцію))) Самоізоляція-це добре, але якщо б я жила сама, я б змушена була йти купувати собі продукти.

Які тести? Їх немає!!! І так, якщо ви захворіли, рішення по своєму здоров'ю і одужанню ви будете приймати самі. Призначення ліків я робила собі сама, а їх пошуками по всьому Києву займався мій чоловік. Пила Сельтавір (аналог Таміфлю). Вітаміни C, D цинк, багато рідини, сироп бузини. Лікар інфекціоніст мене за це похвалила. Далі ніч суботи, мене вибило, температура все 5 днів близько 39. Чоловік викликає швидку, мене везуть до Білої Церкви, Карл !!!))) мені до Києва ближче, ніж деяким киянам, але я їду півтори години в холодній машині, з абсолютно не готовим до мого виклику персоналом... вони потім розповіли, що у них 3 костюма на всіх і два вони вже використовували. Масок немає теж, тому одягайте свою, якщо у вас є.

 І ось я в лікарні, тести зробили.



І тепер окрема частина, присвячена нашим медикам. Це люди, які гідні найбільших зарплат (НЕ футболісти, чиновники і прости, Господи, блогери) реально камікадзе, які ризикують життям кожен день на голому ентузіазмі. Вони вже нервово, фізично і морально виснажені, а це тільки початок. Вони - єдиний, хто в цій ситуації роблять свою роботу. Втомилися, злі, але роблять. Бурчать медсестри, санітарочки, але продовжують робити свою роботу.

Те, що діється в наших лікарнях - це всеосяжний несамовитий Мега-п*здець!!! Немає ничого!!! Від слова зовсім. Мені парацетамол медсестра стріляла у інших пацієнтів, якщо шо))) і це в спеціалізованому відділенні, куди звозять всю Київську область! Алгоритму дій також немає.

Похід на рентген - це атракціон ідіотизму))) 5 осіб, з підозрою на коронавірус, не підтверджені, йдуть разом по вулиці, в палатних тапочках в кабінет рентгена загального!!!! відділення, потім всі разом роздягаються і по черзі торкаються до однієї і тієї ж поверхні, тобто навіть якщо у тебе не було корони, але ти пройшов цей обряд позбавлення від сорому і людської гідності, то шансів її НЕ підчепити у тебе взагалі на нулі.

Годують водою, в якій плаває щось віддалено нагадує картоплю. Воду не дають, але передачі приносити не можна, типу відділення оточено поліцією. Мій хоробрий герой прорвав оточення))) і приволік мені їжі та води, і довго іржав з цього оточення. Пара поліцейських стоять на узбіччі і намагаються навіть поглядом не зустрічатись ні з ким, що проходить в лікарню)))

Наш уряд, нікчемна купка людей, що потрапила у владу шляхом збігу обставин і нашої безмежної дурості, коли закінчиться це місиво (а воно буде довгим, вибачте за песимізм, але це дійсно так) якщо вони виживуть, напевно, зрозуміють, що скільки б ти не крав, може настати такий день, коли всі твої гроші будуть до дупи. Вони думають, що їх не зачепить, помиляються. Видимість роботи, яку вони створюють зіграє і з ними злий жарт.

У мене більше немає бажання жартувати на цю тему. Все дуже серйозно. По можливості, залишайтеся вдома, це важливо. Бережіть один одного.

P.S. Перший тест на COVID -19 негативний".

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе