Військові допомагатимуть поліції патрулювати вулиці Білої Церкви під час карантину

Військовослужбовці 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців разом із правоохоронними органами братимуть участь у забезпеченні громадської безпеки та порядку під час карантину на вулицях Білої Церкви. 

Як повідомляє прес-служба Білоцерківського відділу поліція, таке рішення було прийняте вчора, 25 березня, під час наради керівників Білоцерківського відділу поліції спільно з військовими 72-ї окремої механізованої бригади та Військової служби правопорядку.

"Таким чином, вже зараз на вулицях Білої Церкви ви можете спостерігати такі патрулі, які слідкують за правопорядком та дотриманням правил під час карантину. З громадянами правоохоронці проводять роз'яснювальні бесіди, а у випадку виявленого правопорушення повідомляють на спецлінію Київщини 102 для подальшого документування та прийняття рішення згідно діючого законодавства." - зазначають у поліції.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе