У Білій Церкві п’яний чоловік викинув з п’ятого поверху собаку

У неділю, 5 квітня в Білій Церкві чоловік у стані алкогольного сп’яніння викинув свою собаку з п’ятого поверху будинку.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила волонтер Наталія Терещенко. 

"Після 10 вечора мені подзвонили з поліції і повідомили, що їм потрібна допомога волонтера. За словами поліції, на Левані вул. Східна, 32 з 5-го поверху викинули собаку, ось на цей виклик патруль і приїхав!" - зазначила волонтерка. 

У бідолашної собаки є шанси на одужання, їй пощастило, тому що вона зазнала відносно незначних травм. Зараз Мальвіна, саме так звуть собаку, знаходиться на стаціонарі у ветеринарній клініці. Поки їй прописали знеболювальні та протизапальні ліки. Також лікарі зробили тварині три проекції рентгена, який показав, що наявний перелом шийки стегнової кістки, яку потрібно обов'язково оперувати, але після стабілізації стану. Через травму грудної клітини в грудній порожнині збирається вільне повітря. За день Мальвіні відкачали 40 мл повітря. Якщо повітря буде набиратися й далі, або якщо з'явиться задишка, то потрібно буде в терміновому порядку оперувати й ставити плевральний дренаж. Повторний рентген буде через добу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

"Друзі, дуже чекаємо вашої фінансової підтримки для Мальвіни! Тільки операція буде коштувати 1300-1700 грн на стегновій кістці, а рентгени, лікування, стаціонар і все інше. Наразі собака потребує цілодобового спостереження, а це означає, що за доплату з нею залишаться чергувати вночі! ПБ 5168 7573 4189 9781 Терещенко Наталія. Або можете занести свою допомогу в клініку "Доктор Вет" вул. Леваневського, 55, з поміткою "для Терещенко"! PayPal: [email protected] ОБОВ'ЯЗКОВО "for Tereshchenko / homeless animals" і ОБОВ'ЯЗКОВО мені в личку скріншот вашого валютного платежу на Pay Pal!", - закликала небайдужих волонтерка.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе