"Пандемія COVID-2019 в світі - це операція спецслужб РФ" - політтехнолог Денис Богуш


Відомий політтехнолог та експерт Центру дослідження Росії Денис Богуш вважає, що розповсюдження вірусної інфекції COVID-2019 може бути операцією спецслужб РФ.

"В сьогоднішній кризовій ситуації, коли ВООЗ оголосила глобальну пандемію вірусної інфекції COVID-2019, в багатьох країнах світу померлі від цього вірусу налічуються тисячами, важливо задати декілька запитань і проаналізувати що відбувається.
Перше питання – чи штучно вироблений вірус і чи штучно він розповсюджується? Чи є стратегія розповсюдження?
Друге питання – кому вигідно розповсюдження цього вірусу, в яких країнах і які цілі хаосу та контролю? Які інформаційні кампанії паралельно роздмухують паніку і кого обвинувачують?
Третє питання – як закінчиться ця криза, як зупиниться пандемія і хто вийде переможцем та благодійником в світі і покращить свою репутацію?
Виходячи з аналізу інформації з відкритих джерел та деяких даних можна зробити висновки з приводу запуску, розповсюдження та керування розповсюдженням вірусної інфекції COVID-19 та панічними настроями в різних країнах за сприянням спецслужб РФ" - пише в аналітичній записці Денис Богуш. 

Основною мотивацією кризи та головною зацікавленістю Російської Федерації і особисто Володимира Путіна Денис Богуш називає вирішення наступних проблемних питань:
  • Особистий рейтинг підтримки у РФ знизився до критичного рівня (35%)
  • Розвиток Економічної кризи у РФ, пов’язаної з ціною на російські енергоносії та неефективністю російської економіки
  • Міжнародна криза довіри до РФ та В. Путіна особисто. Міжнародні розслідування з приводу МН17, невдалі результати у міжнародних судах з українською стороною, американські та європейські санкції, проблеми з добудовою «Північного потоку 2»,тощо.
Експерт переконаний, що в таких умовах для підняття особистого рейтингу та вирішення кризи довіри до Росії в світі В. Путіну потрібні екстремальні дії. А розповсюдження смертельної вірусної інвекції та глобальна пандемія, домопожуть не лише похитнути найсильніші економіки світу (США, Китай), а й відновити свій авторитет на міжнародній арені "винайденням" вакцини та ліків від вірусу, який був створений в Російських лабораторіях. 

"В РФ існує декілька центрів, які розробляють загрозливі для життя людей та планети віруси, бактерії та гриби в якості біологічної та бактеріологічної зброї. Наприклад, у наукограді Кольцово (біля Новосибірська) є державний науковий центр вірусології «Вектор» в якому є одна з найбільших в світі колекцій загрозливих вірусів, в тому числі вірусу оспи, вірусу лихорадки ебола, тощо. В тому числі, в колекції, є зразки біля 10 видів так званих коронавірусів. За оперативною інформацією у РФ існує ряд вакцин проти більшості вірусів колекції, в тому числі існують розробки вакцин і проти деяких штамів коронавірусів. Також у РФ, розроблені сотні сценаріїв запуску бактеріологічної та біологічної зброї в різних країнах, методів посилення зараження та спеціального супроводу інформаційно-психологічних операцій у зоні проведення заходів" - говорить Денис Богуш.

Таким чином, на певному етапі, Росія досягне найголовнішого - зняття з себе санкцій та набуття ореолу рятівника світу, переконаний експерт Денис Богуш.

"Моделювання ситуації: пандемія коронавірусу COVID-2019 з відповідною панікою у медіа та суспільствах розповсюджується шаленими темпами. В цій ситуації РФ допомагає різним країнам світу і (перша!) винаходить вакцину проти коронавірусу (хоча вакцина вже давно є). Тобто російська наука стає у ряд з провідними науковими установами світу. РФ в якості «спасителів світу» направляє в країни Європи свої групи лікарів, які допомагають подолати пандемію. Всі країни покладають свої надії на російську вакцину і РФ у вигляді благодійної допомоги кожній країні роздає свою «чудо-вакцину». Ця допомога після подолання пандемії коштує зняттям санкцій з РФ та відновленням авторитету РФ та В. Путіна особисто в світі. Можливо, і врученням Нобелевської премії за винайдення спеціальної вакцини, або щось типу того" - пише Денис Богуш.

 Але, для України, за умов розгортання такого сценарію, результати можуть бути невтішними, пише експерт Денис Богуш:

"Легітимізація ЛНР і ДНР, легітимізація анексії Криму, подача води в Крим, насичення російською агентурою органів влади. Усунення від влади Зеленського і його команди не юридично, а фактично), перехід влади (фактичний) до команди Медведчука.
Успіх «Національної платформи примирення та єдності» з ОРДЛО при контролі РФ.
Підрив відносин США-Україна та Україна-МВФ. Фактична відмова від напрямку інтеграції ЄС та НАТО.
На хвилі допомоги РФ для знищення епідемії, підвищення проросійських настроїв у суспільстві – вибори і перевибори (президент та Верховна рада). Перевибори президента можливі за неможливістю виконання обов’язків президента Володимира Зеленського.
Рішення «української проблеми» на міжнародному рівні, примирення з Росією і як результат – поступове зняття санкцій з РФ. Захоплення спецслужбами РФ влади в Україні".

Використання подібних методів політичної боротьби Денис Богуш називає методами майбутнього, які можуть зменшити вагу наявності ядерної зброї чи воєнного потеніалу країни.

"Йде сильна інформаційна кампанія по звинуваченню США та Китаю у штучності запуску вірусу для економічних преференцій на світовій арені. Інформаційна кампанія базується на власних російських інформаційних ресурсах і іх агентах у світі. При цьому РФ виглядає країною яка поза епіцентром подій і не має відношення до цієї пандемії. І якщо Росія вийде зі своєю вакциною для перемоги цієї пандемії коронавірусу COVID-2019 у світі то сценарій цього експерименту з здоров’ям людей на планеті пройде тільки перший етап і шантаж ядерною зброєю відійде на другий план у світових конфліктах".

З повним текстом аналітичної записки можна ознайомитися на сайті Центру дослідження Росії. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Дядя Деня, ты дебил? 
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе