Карантин на Київщині можуть продовжити до осені - Василь Володін (Відео)

Карантин для боротьби з поширенням коронавірусной інфекції на Київщині можуть продовжити до осені.

Про це сьогодні, 9 квітня заявив виконуючий обов'язки голови КОДА Василь Володін.

Він зокрема, підкреслив, що продовження карантину відбудеться в тому випадку, якщо люди і далі будуть ігнорувати раніше введені обмеження. Якщо ж ситуацію з коронавірусом вдасться втримати, то вихід з карантину почнеться в травні.

Також Василь Володін закликав, громадян не виходити з дому найближчими днями.

«Якщо ви це зробите, то ситуацію втримаємо і почнемо виходити з карантину в травні місяці цього року, в іншому випадку є ризики, що карантин буде продовжуватись до осені», - наголосив керівник області.

Крім того, Василь Володін анонсував можливе запровадження режиму максимального обмеження пересування в області 11-12 квітня.

«Очевидним є те, що найближчим часом обмежувальні заходи доведеться тільки посилювати. В суботу та неділю в області, швидше за все, буде запроваджено режим максимального обмеження пересування», - заявив він.

 

Нагадаємо, що за добу на Київщині підтвердили 12 нових випадків COVID-19. На Білоцерківщині нових випадків захворювання не виявлено. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе