У Білій Церкві в парковій зоні на Вокзальній знищили березовий гай

У Білій Церкві під час карантину мальовничий березовий гай в парковій зоні на Вокзальній "зрівняли з землею".


Про це на своїй сторінці у facebook повідомив активіст Віктор Левицький, який відстоював збереження частини реакційної зони "Еко-парк". 

Проте, під час карантину останні дерева в парковій зоні все ж таки були вирубані. 

"Бабло і корупція сильніші та непереможні. Розрахунок цинічний - люди під час карантину протестувати звісно не прийдуть", - йдеться у повідомленні. 


Раніше ще один білоцерківський активіст Віталій Блінов повідомляв, що берези в парковій зоні на Вокзальній вирубують для того, щоб побудувати дорогу до елітних маєтків.  

За словами Віталія Блінова, дорогу до новобудов поблизу річки Рось будує управління капітального будівництва міської ради. Вартість цієї дороги становить 10 411 449,60 грн, її ширина має скласти 9 м. Для цього будівельники вже вирізали близько 80 дерев.


Згідно з системою публічних закупівель "Прозорро", переможцем тендеру стало ПП Канів-Граніт. Роботи мають бути виконані до 30 грудня 2020. 


Крім того, участь у тендері взяла ФОП Сіпаренко Н. А., яка як з'ясували юристи Bihus.Info, часто фігурує як єдиний конкурент переможця на торгах, які проводить управління капітального будівництва Білоцерківської міськради і була  вже неодноразово дискваліфікована саме через невідповідність вимогам в тендерах, пов’язаних з будівництвом. Так, ФОП Сіпаренко Н. А. брала участь за наступною схемою: подавала свої пропозиції в той же день, що і  ПП «Канів –Граніт» з розривом приблизно одну годину, а тендери завжди завершувались перемогою ПП «Канів –Граніт». Після звернення юристів “Тисни” і перевірки Держаудитслужби, управління капітального будівництва Білоцерківської міськради було вимушено розірвати один із таких договорів з переможцем тендеру ПП «Канів –Граніт», однак як ми бачимо, не на цей раз.
 
Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе