У Великій Британії понад 10 тисяч хворих померли від коронавірусу . Ситуація може стати найгіршою у Європі

Британські медичні служби за добу зафіксували смерть ще 730 людей з коронавірусом, повідомляють західні ЗМІ з посиланням на Міністерство охорони здоров'я Великої Британії.

Таким чином, загальна кількість смертей пацієнтів, у яких був діагностований вірус, досягла 10 612. Кількість виявлених випадків коронавірусу наближається до 80 тис. ЗМІ зазначають, що, хоча приріст смертей у Великій Британії сповільнився в порівнянні з попередніми двома днями, але рівень смертності від коронавірусу в королівстві залишається одним із найвищих у світі.

За даними університету Джона Хопкінса, на даний моменти найбільшу кількість смертей серед європейських країн зарєєстровано в Італії – 19 тис.; потім слідує в порядку зменшення Іспанія, Франція та Британія.
В Німеччині силами влади кількість померлих залишається нижче 3 тис.

У зв’язку з цим фактом голова науково-дослідницької благодійної організації Wellcome Trust Джеремі Феррар відмітив, що вражаючий масштаб тестування, яке проводиться у Німеччині, виступає ключовим фактором в тому, що поток пацієнтів, який потрапляє до лікарень, там значно нижчий, ніж в Британії.

За його словами, масове тестування, яке проводять у ряді країн, дозволяє ізолювати людей з позитивним результатом на Covid-19 та не допускати подальшу передачу вірусу, а також дає час лікарням підготуватися до прийому тяжко хворих.

Британська влада вже заявляла, що планують до кінця квітня налагодити тестування до 100 тис осіб щодня, втім критики вказують, що до наміченої цифри ще далеко.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе