Із США евакуювали 259 українців

В «Борисполі» прикордонники оформили евакуаційний рейс з Маямі із 259 пасажирів, майже половина з яких – українські учні, які потрапили за океан за американською освітньою програмою FLEX.

Після приземлення співробітники санітарно-карантинного підрозділу разом з прикордонниками Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” здійснили температурний скринінг усім без винятку пасажирам.

Підвищення температури та скарг на самопочуття зафіксовано не було.

І хоча усі пасажири цього рейсу налаштовувалися на обов’язкову обсервацію, по прильоту в Україну у них з’явився вибір. Уряд України вніс зміни щодо порядку проходження карантину особами, які прибули з-за кордону. Тепер охочі на два тижні ізолюватися вдома мають таку можливість за умови реєстрації в додатку «Дій вдома».

Пасажирам рейсу з Маямі, які надали перевагу не обсервації, а самоізоляції з використанням додатку, представники Мінінфраструктури надали допомогу в реєстрації. Загалом «Дій вдома» на свої гаджети встановили майже двісотні пасажирів цього літака.
Згодом ці пасажири відправилися на самоізоляцію за вказаною адресою. Решту осіб, які прибули зі США, відправилися на обсервацію.

Джерело: ПОГЛЯД

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе