У Білій Церкві за дезертирство і вбивство засудили до 7 років військового

У Білій Церкві до 7 років ув’язнення засудили військовослужбовця, який без поважних причин покинув службу, а згодом зарізав рідного брата. 

Як повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України, 8 січня 2018-го, під час побутового конфлікту з рідним братом, контрактник вчинив бійку, під час якої наніс опоненту три колото-різаних рани. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

“...Засуджено військовослужбовця військової служби за контрактом однієї з бригад ЗСУ. Обвинуваченням доведено, що вказаний військовослужбовець в порушення військових статутів та законів України без поважних причин був відсутній на службі з 27 листопада 2017 року”, — йдеться у повідомленні.

Білоцерківський міськрайонний суд визнав військовослужбовця винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 121 та ч. 4 ст. 407 Кримінального кодексу України. За всі ці злочини військового засудили до 7 років ув'язнення. 

Раніше повідомлялося, що ​в Білій Церкві чоловік, погрожуючи молотком, обікрав магазин​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе