Білоцерківчанка Ольга Кулинич отримала звання майстра спорту міжнародного класу України з велосипедного спорту

Білоцерківчанка Ольга Кулинич отримала звання майстра спорту міжнародного класу України з велосипедного спорту.

Про це у facebook повідомила прес-служба Національної жіночої збірної команди України з велоспорту на шосе. 

"Наказом міністерства молоді та спорту за виступи в міжнародній гонці на шосе серед жінок в Туреччині 1.2 двом представникам національної жіночої збірної України, було присвоєно звання МСМКУ: Кулинич Ольга - МСМКУ,  Мельничук Вікторія - МСМКУ" - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що 25 січня білоцерківчанка Ольга Кулинич у складі національної збірної команди України виборола золото на GP Belek 1.2. Міжнародна серія зимових тренувальних гонок 2020 року - GP Belek 1.2 проходила в Туреччині в місті Белек.

Ольга Кулинич є членом збірної команди України основного складу, багаторазовим переможцем чемпіонатів України на шосе та треку. У 2017 році вона стала чемпіонкою Європи на треку серед юніорів в груповій гонці, та завоювала друге місце в олімпійському омніумі. 

Навчається Ольга Кулинич у Київській обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Промінь» з велосипедного спорту. Тренерує спортсменку Сергій Чмирук, заслужений тренер України.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube  

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе