Прем'єр-міністр Денис Шмигаль долучився до вирішення проблем медиків Білої Церкви

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та міністр охорони здоров'я Максим Степанов відвідали Білоцерківську станцію екстреної медичної допомоги, працівники якої нещодавно страйкували через відсутність обіцяних 300% доплат і засобів індивідуального захисту.

Під час зустрічі, медики розповіли про умови в яких їм доводиться працювати і про скруту у забезпеченні засобів індивідуального захисту. Критичною є ситуація не лише з костюмами та масками, а й з ліками. За словами фельдшерів, вони не мають навіть базових препаратів. Знеболювальне та пігулки від тиску купують за власні кошти. А зарплатня на час карантину не зросла, а навпаки, зменшилася. 

Прем'єр-міністр в свою чергу пообіцяв не зменшувати кількість бригад екстренної медичної допомоги, які обслуговують Білу Церкву та район. Також він запевнив медиків, що уряд веде роботу із забезпеченням медичних закладів необхідною технікою, обладнанням та відповідною оплатою праці. Зокрема, він поінформував, що ухвалено рішення про виділення майже 1 млрд грн на автомобілі швидкої допомоги. 

Голова МОЗ Максим Степанов зазначив, що скорочення працівників швидкої допомоги та зменшення заробітної плати не буде:


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube  

 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
  • Кількість загиблих внаслідок вибуху у пʼятиповерхівці Білої Церкви зросла до двох
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе