До уваги білоцерківців: У МВС запустили мобільний додаток для перевірки штрафів за порушення ПДР

У Міністерстві внутрішніх справ запустили мобільний додаток, який дозволяє перевірити наявність штрафів за порушення правил дорожнього руху.  

Про це повідомляє прес-служба МВС. 

"За допомогою додатку "Штрафи ПДР" можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Не треба чекати поки постанова надійде до вашої поштової скриньки, а відразу сплатити її онлайн. Нагадуємо, що надається знижка 50% при сплаті штрафу, якщо оплата здійснена протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови", - йдеться у повідомленні.

Скачати мобільний додаток "Штрафи ПДР" можна тут для Android. Для IOS додаток буде доступним найближчим часом. Крім того, було розроблено телеграм-бот "Штрафи ПДР". За його допомогою так само можливо оформити підписку на транспортний засіб та сплатити штраф з використанням банківської картки.

Раніше повідомлялося, що неподалік Білої Церкви стлася жахлива ДТП: водія з понівеченого авто діставали рятувальники.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе