Житель Білої Церкви на своєму городі виростив майже 200 кущів коноплі та маку

  • наркотики в Білій Церкві
  • наркотики в Білій Церкві
  • наркотики в Білій Церкві
У Білій Церкві у 37-річного чоловіка поліцейські виявили посіви рослин конопель та снотворного маку. Довжина рослин сягала майже 1,5 метри.

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, земельну ділянку чоловік обробив від бур’янів і влаштував на ній полив. Коноплю та мак він вирощував окремо від сільськогосподарських культур. 

Під час обшуку, поліцейські вилучили 181 рослину снотворного маку та 19 кущів, зовні схожих на коноплі. Усі вилучені рослини направили на експертизу. 

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе