У Польщі три українки втекли із самоізоляції

  • втекли із самоізоляції
У Польщі розшукують трьох громадянок України, які втекли з самоізоляції.


У місті Пшемент, що у Великопольському воєводстві, українки зникли, не захотівши перебувати вдома на вимушеній ізоляції, через те, що у їхньої сусідки підтвердили коронавірус.


За даними польської поліції, жінки з України працювали на одному з місцевих підприємств та приїхали до Польщі нещодавно.


Жінки вирішили втекти з будинку, у якому перебували на самоізоляції. Це вкрай безвідповідальна поведінка, тому що цілком ймовірно, що вони також заражені, – зазначив представник поліції Войцех Адамчик.

За його словами, українкам загрожує від 6 до 8 років позбавлення волі.
Наприкінці травня Польща послабила карантин для сезонних працівників з України. Заробітчани зможуть розпочати роботу без перебування у самоізоляції 14 днів.
За словами міністра сільського господарства Яна Кшиштофа Ардановського, у такий спосіб міністерство намагається вирішити нестачу сезонних працівників.

Джерело: https://fakty.com.ua/ua/svit/20200612-u-polshhi-try-ukrayinky-vtekly-iz-samoizolyatsiyi-yim-zagrozhuye-do-8-rokiv-v-yaznytsi/ 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе