Житель Білої Церкви розповсюджував дитячу порнографію

Поліцейські Київщини спільно зі співробітниками Департаменту кіберполіції викрили трьох жителів Київщини, які розповсюджували в інтернеті відеозаписи з порнографією із неповнолітніми.

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, зловмисниками виявилися жителі Фастова, Броварів та Білої Церкви.

Під час обшуків у будинках чоловіків, поліцейські вилучили мобільні телефони, флеш-накопичувачі та комп’ютерну техніку на якій виявлено інформацію, що може відноситися до порнографічної.

За цими фактами були призначені комп’ютерно-технічні та мистецтвознавчі експертизи. Після їх проведення буде вирішуватися питання щодо оголошення підозри фігурантам.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Раніше повідомлялося, що ​двоє патрульних врятували білоцерківця від самогубства​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе