З початку літа українці залучили 135 млн грн «теплих кредитів»

  • енергоефективність
Українські родини продовжують брати участь у програмі «теплих кредитів». У цьому їм сприяє і літня пора – нагода завчасно підготуватися до зими та утеплити оселі. Так, із 1 по 15 червня 2020 року банки видали близько 135 млн грн «теплих кредитів». Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.

У повідомленні зазначається, що більше 114 млн грн видано банками для приватних домогосподарств на енергоефективні заходи, а понад 18 млн грн – для ОСББ та ЖБК на енергоощадні заходи у багатоповерхівках. Також українські банки видали більше 3 млн грн для фізичних осіб на твердопаливні котли. У Держенергоефективності зазначили, що найбільший попит на програму зберігається з боку фізичних осіб. Приватні домогосподарства мають широкий вибір енергоефективних заходів, а від держави їм передбачено відшкодування 35% суми кредиту. Загалом, з початку дії програми у 2020 році населення та ОСББ отримали в банках близько 530 млн грн «теплих кредитів».


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе